Sähköpostitilin lisääminen Apple Mail ohjelmaan

Ohje miten lisätä Tuonetti Webhotellin sähköpostitili Apple tietokoneiden Mail sähköpostiohjelmaan.

1. Avaa "Mail" -ohjelma Apple tietokoneellasi.
  2. Klikkaa näyttösi vasemmasta yläreunasta "Mail" -kohtaa ja avaa "Add account..."
  3. Seuraavassa ikkunassa valitse "Other Mail Account..." ja "Continue"
  4. Täytä "Name" -kenttää nimi jonka haluat näkyvän vastaanottajalle.
  5. "Email Address" -kohtaan syötä webhotellissa luodun sähköpostitilin osoite kokonaisuudessaan.
  6. "Password" -kohtaan syötä salasana jonka olet asettanut webhotellin hallintapaneelissa.
  7. Kun paintat "continue" -painiketta ja jos yhdistys epäonnistuu, niin siirry kohtaan 8.
  8. Syötä "Incoming Mail Server" ja "Outgoing Mail Server" -kohtiin käyttämäsi verkkotunnus.
  9. Paina "Sign In" ja odota pieni hetki. Tilisi on lisätty tämän jälkeen.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.