Sähköpostitilin lisääminen Apple iPhone:n Mail sovellukseen

Ohje miten lisätä Tuonetti Webhotellin sähköpostitili Apple iPhone Mail sähköpostiohjelmaan.

1. Avaa iPhonen asetukset valikko
  2. Mene kohtaan "Mail" ja sitten kohtaan "Tilit"
  3. Paina "Lisää tili"
  4. Valitse "Muu"
  5. Valitse "Lisää sähköpostitili"
  6. Täytä tiedot sähköpostitilisi tietojen mukaisesti ja paina seuraava
  7. Suraavalla sivulla täytä tiedot seuraavasti.
    1. Saapuvan postin palvelin: verkkotunnus, joka teillä on käytössä esim tuonetti.fi
    2. Lähtevän postin palvelin: verkkotunnus, joka teillä on käytössä esim tuonetti.fi
    3. Tunnus: lisättävä sähköpostiosoite
    4. Salasana: tilin salasana
  8. Paina seuraava ja odota hetki, että iPhone yhdistää ja luo tilin
  9. Tili on nyt lisätty ja voit käyttää sitä Applen Mail -sovelluksessa