Paranna WordPress sivuston sähköpostin lähetyksen onnistumista SMTP asetuksilla

Tämä tietopohja-artikkeli opastaa sinua FluentSMTP-lisäosan määrittämisessä käyttämään Pleskin SMTP-asetuksia sähköpostien lähettämiseen WordPressissä. Käyttämällä Pleskin SMTP-asetuksia voit parantaa sähköpostin toimitettavuutta ja varmistaa, että WordPress-sähköpostisi lähetetään luotettavan ja turvallisen sähköpostipalvelimen kautta.

Edellytykset

1. Plesk-palvelimella isännöity WordPress-sivusto.
  2. Administraattorin käyttöoikeus WordPress-kojelautaan.
  3. FluentSMTP-lisäosa on asennettu ja aktivoitu WordPress-sivustollesi.
  4. Pääsy Plesk-hallintapaneeliin SMTP-asetusten hakemista varten.

Vaihe 1: Plesk SMTP-asetusten hakeminen

1. Kirjaudu sisään Plesk-hallintapaneeliin tilisi tunnuksilla.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisessa sivupalkissa "Mail".
  3. Valitse sähköpostitili, jota haluat käyttää WordPress-sähköpostien lähettämiseen. Jos sinulla ei ole sähköpostitiliä, luo sellainen napsauttamalla "Luo sähköpostiosoite".
  4. Löydä sähköpostitilisi SMTP-asetukset (SMTP-palvelin, portti, käyttäjänimi ja salasana). Merkitse nämä asetukset muistiin, sillä tarvitset niitä seuraavissa vaiheissa.

Vaihe 2: Kirjautuminen WordPressin kojelautaan Kirjaudu WordPressin kojelautaan järjestelmänvalvojan tunnuksillasi.

Vaihe 3: FluentSMTP-lisäsosan konfigurointi

1. Navigoi WordPressin kojelaudassa vasemmanpuoleisen sivupalkin kohtaan "Asetukset" > "FluentSMTP".
  2. Klikkaa "Add New Mailer" -painiketta.
  3. Valitse "Other SMTP" käytettävissä olevista postilaitevaihtoehdoista.

Vaihe 4: Syötä Plesk SMTP-asetukset

1. Täytä vaaditut kentät SMTP-asetuksillasi, jotka hait Plesk-hallintapaneelistasi vaiheen 1 aikana:

• SMTP Host: Syötä SMTP-palvelimen osoite (esim. smtp.example.com).
    • SMTP-portti: Syötä SMTP-portin numero (yleensä 587 TLS:lle tai 465 SSL:lle).
    • Salaus: Valitse "TLS" tai "SSL" Plesk SMTP-asetusten mukaan.
    • Authentikointi: Ota todennus käyttöön valitsemalla "Kyllä".
    • SMTP-käyttäjätunnus: Kirjoita SMTP-asetuksiin liittyvä sähköpostiosoite (esim, [email protected]).
    • SMTP-salasana: Anna edellisessä vaiheessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen salasana.
  2. Tallenna SMTP-konfiguraatio tallentaaksesi SMTP-asetukset napsauttamalla "Tallenna yhteysasetukset".

Vaihe 5: Testaa sähköpostin konfigurointi

1. Tallennettuasi SMTP-asetukset siirry FluentSMTP-asetussivun "Test Email" -välilehdelle.
  2. Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite testisähköpostia varten.
  3. Suunnittele testisähköpostin aihe ja viesti.
  4. Klikkaa "Lähetä testisähköposti" -painiketta.
  5. Varmista vastaanottajan sähköpostiosoite testisähköpostia varten. Jos sähköpostiviesti vastaanotetaan onnistuneesti, FluentSMTP-lisäosasi on määritetty oikein käyttämään Pleskin SMTP-asetuksia sähköpostien lähettämiseen.

Tulos

Olet nyt onnistuneesti ottanut FluentSMTP-lisäosan käyttöön käyttämään Pleskin SMTP-asetuksia sähköpostien lähettämiseen WordPressissä. Käyttämällä Pleskin SMTP-asetuksia voit parantaa sähköpostin toimitettavuutta ja varmistaa, että WordPress-sähköpostisi lähetetään luotettavan ja turvallisen sähköpostipalvelimen kautta. Muista seurata sähköpostin toimitustehoa ja säädä SMTP-asetuksia tarpeen mukaan, jotta sähköpostin toimitettavuus pysyy optimaalisena.