Git -tietolähteen käyttö

Kirjaudu sisään Webhotelliin asiakassivujen kautta tai saamillasi tunnuksilla. Avaa verkkotunnus, johon haluat tuoda Git -tietolähteestä tiedostoja.

Valitse "Git" ja klikkaa "Lisää tietovarasto". Täytä tarvittavat tiedot tietovaraston käyttöön. Tietovaraston linkki voi olla esimerkiksi linkki Githubissa olevaan repositoryyn. Työkalu osaa käyttää kaikkia Git -yhteensopivia alustoja ja tukee myös tarvittaessa autentikaatiota.

Klikkaa "Luo" kun asetukset ovat valmiit. Tietovarasto otetaan käyttöön välittömästi. Jos haluat myöhemmin ladata muutokset tietovarastosta, avaa sama Git -valikko webhotellista ja näet vaihtoehdon muutosten lataamiseen. Voit myös halutessasi vaihtaa Git -haaraa.