DNS Hallinnan käyttöohje

Tuonetti:n DNS hallinta on maksullinen palvelu, jonka voi aktivoida meidän kautta rekisteröityihin domaineihin. DNS hallinta käyttää pohjana AWS Route 53 -palvelua, joka on yksi maailman kattavimmista DNS verkoista.

Palvelun käyttöönotto

Kun rekisteröit domainia ja valitset DNS hallinnan lisäpalveluna, se aktivoidaan sinulle automaattisesti ilman mitään lisävaiheita.

Jos olet jo rekisteröinyt domainin ja haluat myöhemmin lisätä DNS hallinnan käyttöön, niin mene ensin omiin domaineihisi asiakassivuillamme. Avaa domaini, johon haluat DNS hallinnan käyttöön. Valitse vasemmasta sivupalkista kohta "Lisäpalvelut" ja tilaa DNS hallinta. Kun palvelu on maksettu, muista kyseisen domainin nimipalvelimet domainin hallinnasta seuraaviksi:

• ns1.tuonetti.cloud
  • ns2.tuonetti.cloud
  • ns3.tuonetti.cloud
  • ns4.tuonetti.cloud

Muista, että voit aina olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun.

DNS Hallinnan käyttö

Pääset suoraan DNS hallintaan tämän linkin kautta, tai navigoimalla asiakassivujen kautta domainiin, jota haluat hallita ja sivun vasemmasta sivupalkista valitsemalla kohdan DNS hallinta.

Tietueen lisääminen

DNS hallinnassa, klikkaa kohtaa "Add Record". "Type" -kohdasta voitte valita tietueen tyypin (esim. TXT, A, CNAME). Valittuanne tietueen tyypin, pääsette täyttämään tietueen tyypille ominaiset muut tiedot, kuten "Name", "IP Address" tai "Cname".

Lopuksi klikkaa "Confirm". Tietue päivittyy välittömästi ja alkaa toimimaan normaalisti noin 5 minuutin jälkeen riippuen eri laitteiden DNS välimuistin päivittymisestä.

Tietueen poistaminen

DNS hallinta -näkymässä, voitte poistaa yksittäisiä tietueita tietuelistauksen oikeasta reunasta painamalla "Delete record" -painiketta.

Tietueen muokkaaminen

DNS hallinta -näkymässä, voitte muokata yksittäisiä tietueita tietuelistauksen oikeasta reunasta painamalla "Edit record" -painiketta.