Automaattisen sähköpostivastaajan käyttöönotto

Aseta automaattinen vastaus kaikkiin sähköpostiosoitteeseesi saapuviin viesteihin. Automaattinen vastaus on standardi tapa ilmoittaa postin lähettäjille, että olet pois toimistosta tai lomalla.

Plesk kirjautuminen:

1. Mene osoitteeseen https://asiakassivut.tuonetti.fi/
  2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi
  3. Mene omiin palveluihin klikkaamalla aloitusruudussa olevaa "Palvelut" laatikkoa tai klikkaamalla yläpalkissa olevaa "Palvelut" -> "Palveluni" painiketta.
  4. Valitse webhotelli palvelu jota haluat muokata
  5. Klikkaa ruudulla olevaa "Login to Plesk Control Panel" -painiketta.

Automaattinen vastaaja

1. Avaa kohta "Sähköposti" vasemmasta sivupalkista.
  2. Valitse sähköpostitili, jolle haluat automaattisen vastaajan käyttöön.
  3. Avaa välilehti "Automaattinen vastaus".
  4. Valitse: "Ota automaattinen vastaus käyttöön".
  5. Täytä haluamasi asetukset ja vastausviesti.
  6. Valitse: "Poista automaattinen vastaus käytöstä", mikäli haluat automaattisen vastaajan pois käytöstä tiettynä ajankohtana.
  7. Lopuksi paina "Käytä" ja "Ok" -painikkeita.