Automaattisen sähköpostivälittäjän käyttöönotto

Plesk kirjautuminen:

1. Mene osoitteeseen https://asiakassivut.tuonetti.fi/
  2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi
  3. Mene omiin palveluihin klikkaamalla aloitusruudussa olevaa "Palvelut" laatikkoa tai klikkaamalla yläpalkissa olevaa "Palvelut" -> "Palveluni" painiketta.
  4. Valitse webhotelli palvelu jota haluat muokata
  5. Klikkaa ruudulla olevaa "Login to Plesk Control Panel" -painiketta.

Sähköpostivälittäjä

1. Avaa kohta "Sähköposti" vasemmasta sivupalkista.
  2. Valitse sähköpostitili, jonka postit haluat välittää eteenpäin.
  3. Avaa välilehti "Välitetään".
  4. Valitse "Ota käyttöön postin edelleenlähetys".
  5. Kirjoita laatikkoon haluamasi sähköpostiosoitteet. mihin kaikki sähköposti välitetään. Erota sähköpostit toisistaan pilkulla.
  6. Paina lopuksi "Käytä" ja "Ok"-painikkeita.