WordPressin asentaminen uuteen Webhotelliin

1. Mene osoitteeseen https://asiakassivut.tuonetti.fi/
  2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi
  3. Mene omiin palveluihin klikkaamalla aloitusruudussa olevaa "Palvelut" laatikkoa tai klikkaamalla yläpalkissa olevaa "Palvelut" -> "Palveluni" painiketta.
  4. Valitse webhotelli palvelu jota haluat muokata
  5. Klikkaa ruudulla olevaa "Login to Plesk Control Panel" -painiketta.

WordPress asennus

1. Hallintapaneelissa, klikkaa vasemmassa sivupalkissa olevaa "WordPress" -valikkoa.
  2. Uudella sivulla näet kaikki olemassa olevat WordPress asennukset. Klikkaa "Asenna" -painiketta.
  3. Uusi valikko avautuu, jossa pääset muuttamaan WordPress asennukseesi liittyviä tietoja. Valitse listasta verkkotunnus, jolle haluat WordPressin asennettavan.
  4. Kun olet muuttanut asetukset haluamiksesi, klikkaa "Asenna" -painiketta.
  5. Webhotelli aloittaa asennuksen ja saat hetken kuluttua vahvistuksen onnistuneesta asennuksesta sähköpostiisi.