DNSSEC -palvelu

DNSSEC parantaa tietoturvaa merkittävästi varmistamalla sen, että kukin verkkosivuille menijä löytää tiensä varmasti oikealle sivulle, eikä väärennökselle. DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön meidän Webhotelli -palvelun kanssa.

Tukipyyntö käyttöönotolle

Käytämme DNS hallintana AWS Route 53 -palvelua. Tästä syystä DNSSEC palvelua ei voi ottaa automaattisesti käyttöön. Jotta saat DNSSEC palvelun käyttöön, luo uusi tukipyyntö asiakaspalveluumme ja pyydä DNSSEC palvelun käyttöönottoa. Asiakaspalvelumme aktivoi DNSSEC asetukset verkkotunnuksellesi.

Saat vahvistuksen asiakaspalvelustamme kun DNSSEC on aktivoitu onnistuneesti.

DNSSEC käyttöönotto ulkopuolisella DNS palvelulla

Mikäli haluat aktivoida DNSSEC:in käyttöön, mutta käytössäsi on jokin ulkopuolinen DNS palvelu, niin seuraa palveluntarjoajasi DNSSEC ohjeita. Kun olet päivittänyt DS tietueet DNS palveluusi niin toimita samat tietueet Tuonetti:n asiakaspalveluun ja aktivoimme ne verkkotunnusrekisteriin.