Kaksivaiheinen tunnistautuminen asiakasivuille

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme ottamaan käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen asiakassivuillemme. Kaksivaiheinen tunnistautuminen parantaa tietoturvaasi merkittävästi. Voit halutessasi lukea aiheesta lisää blogistamme.

Käyttöönotto

1. Kirjaudu asiakassivuille.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiili -ikonia ja paina avautuvasta valikosta kohtaa "Suojausasetukset".
  3. Uudella sivulla vaihda "Kaksivaiheinen todennus" -välilehteen.
  4. Klikkaa "Ota käyttöön" -painiketta. Uuden ruudun avauduttua, klikkaa "Aloita" -painiketta.
  5. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita ja skannaa QR-koodi esimerkiksi Google Authenticator -mobiilisovelluksen avulla.
  6. Aktivoi kaksivaiheinen todennus syöttämällä mobiilisovelluksessa näkyvä 6-numeroinen koodi.
  7. Kaksivaiheinen todennus on nyt käytössä, ota talteen varakoodi. Varakoodia tarvitset, mikäli et pysty enää käyttämään mobiilisovellusta. Suosittelemme säilyttämään tätä koodia salasanamanagerissa.