Nimipalvelimien vaihtaminen

Nimipalvelintietojen muokkaaminen

1. Kirjaudu asiakassivuille ja mene sivulle Verkkotunnukset -> Verkkotunnukseni. Tai klikkaa tätä linkkiä.
  2. Avaa domainin hallinta klikkaamalla rivin oikeassa reunassa kolmea pistettä ja sitten "Hallitse verkkotunnusta".
  3. Vasemmasta sivupalkista, paina "Nimipalvelimet" -painiketta. Odota hetki ja sivulle ilmestyy uusi välittäjänvaihtoavain.
  4. Muokkaa haluamasi uudet nimipalvelimet ja paina "Muuta nimipalvelimet" -painiketta.
    1. Voit myös käyttää oletusnimipalvelimia, jotka määrittyy esimerkiksi ostamasi Webhotelli palvelun kautta.