Nimipalvelintietojen muokkaaminen

1. Kirjaudu asiakassivuille ja mene sivulle Domainit. Tai klikkaa tätä linkkiä.
  2. Avaa domainin hallinta klikkaamalla rivin oikeassa reunassa kolmea pistettä ja sitten "Hallitse domainia".
  3. Vasemmasta sivupalkista, paina "Nimipalvelimet" -painiketta.
  4. Muokkaa haluamasi uudet nimipalvelimet ja paina "Muuta nimipalvelimia" -painiketta.
    1. Voit myös käyttää oletusnimipalvelimia, jotka määrittyy esimerkiksi ostamasi Webhotelli palvelun kautta.