Verkkotunnuksen välittäjänvaihtoavain

Kun haluat vaihtaa .fi-verkkotunnuksen välittäjää niin tarvitset siihen välittäjänvaihtoavaimen / EPP Koodin. Välittäjänvaihtoavain on verkkotunnuksen siirtoa varten tarvittava avain. Tämä varmistaa, että vain verkkotunnuksen omistaja voi tehdä muutoksia verkkotunnukseen. Tarvitset tätä siirtääksesi domainin toiselle palveluntarjoajalle.

Välittäjänvaihtoavaimen / EPP Koodin nouto asiakassivujen kautta

1. Kirjaudu asiakassivuille ja mene sivulle Verkkotunnukset -> Verkkotunnukseni. Tai klikkaa tätä linkkiä.
  2. Avaa domainin hallinta klikkaamalla rivin oikeassa reunassa kolmea pistettä ja sitten "Hallitse verkkotunnusta".
  3. Vasemmasta sivupalkista, paina "Hae välittäjänvaihtoavainta" -painiketta. Odota hetki ja sivulle ilmestyy uusi välittäjänvaihtoavain.