Sähköpostitilin luominen

Plesk kirjautuminen:

1. Mene osoitteeseen https://asiakassivut.tuonetti.fi/
  2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi
  3. Mene omiin palveluihin klikkaamalla aloitusruudussa olevaa "Palvelut" laatikkoa tai klikkaamalla yläpalkissa olevaa "Palvelut" -> "Palveluni" painiketta.
  4. Valitse webhotelli palvelu jota haluat muokata
  5. Klikkaa ruudulla olevaa "Login to Plesk Control Panel" -painiketta.

Sähköpostitilin lisääminen

1. Avaa vasemmassa sivupalkissa oleva "Sähköposti" -valikko.
  2. Klikkaa "Luo sähköpostiosoite" -painiketta.
  3. Täytä tarvittavat tiedot sähköpostitilin luomiseen. On suositeltavaa lisätä "Ulkopuolinen sähköpostiosoite", jotta sähköpostitilin salasanan palautus on mahdollista. Tarvittaessa pääkäyttäjä voi nollata salasanan.
  4. Luo lopuksi uusi tili.

Sähköpostin lukeminen verkkosähköpostin kautta

Käytämme verkkosähköpostissa Roundcube nimistä sähköpostiohjelmaa. Verkkosähköpostin löytää myös lisäämällä oman verkkotunnuksen eteen "webmail". Esimerkiksi: webmail.omaosoite.fi.

1. Kirjaudu Plesk hallintapaneeliin ja avaa "Sähköposti" -välilehti.
  2. Valitse listalta sähköpostitili, jonka postilaatikkoa haluat lukea.
  3. Rivin oikeassa laidassa oleva kirjekuori -ikoni avaa uuden ikkunan.
  4. Syötä aikaisemmin määritetty salasana ja kirjaudu verkkopostiin sisälle.

Sähköpostitilin lisääminen erilliseen sähköpostiohjelmaan

1. Kirjaudu Plesk hallintapaneeliin ja avaa "Sähköposti" -välilehti.
  2. Valitse listalta sähköpostitili, jonka postilaatikkoa haluat lukea.
  3. Klikkaa rivin oikeassa reunassa olevaa "info" -ikonia.
  4. Valitse uudelleen avautuvasta sivupalkista, mille laitteelle tai sovellukselle haluat lisätä sähköpostisi.
  5. Seuraa ruudulla olevia ohjeita määrittääksesi sähköpostisi.

Sähköpostitilin poistaminen

1. Kirjaudu Plesk hallintapaneeliin ja avaa "Sähköposti" -välilehti.
  2. Valitse listalta sähköpostitili, jonka haluat poistaa.
  3. Tee tilille valinta, klikkaamalla ruutua rivin vasemmasta reunasta.
  4. Paina "Poista" -nappia ja klikkaa varmistusikkunasta "Kyllä".