Plesk sähköpostitilin lisääminen Outlook ohjelmaan

Kun olet luonut sähköpostitilin Plesk-hallintapaneelissa, saatat haluta lisätä sen Microsoft Outlookiin saadaksesi viestit suoraan tietokoneellesi. Tässä artikkelissa käydään läpi askel askeleelta, miten tämä tehdään.

Tarvittavat tiedot ennen aloittamista

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on seuraavat tiedot käsillä:

1. Sähköpostiosoite (esim. [email protected])
  2. Sähköpostitilisi salasana
  3. Palvelimen nimi (yleensä jotain tämän tyylistä: mail.domain.com)

Askel 1: Avaa Outlook ja siirry sähköpostiasetusten kohtaan

Kun olet avannut Outlook-ohjelman, siirry kohtaan Tiedosto > Lisää tili.

Askel 2: Valitse "Manuaalinen asetus tai lisäpalvelintyypit"

Näytölle tulee useita vaihtoehtoja. Valitse "Manuaalinen asetus tai lisäpalvelintyypit" ja paina 'Seuraava'.

Askel 3: Valitse "Internet-sähköposti"

Tämän jälkeen sinun pitäisi nähdä vaihtoehto nimeltä "Internet-sähköposti". Valitse se ja klikkaa 'Seuraava'.

Askel 4: Syötä sähköpostitilin tiedot

Syötä nyt sähköpostitilisi tiedot:

• Nimesi: Tässä kohdassa kirjoita oma nimesi, kuten haluat sen näkyvän vastaanottajille.
  • Sähköpostiosoite: Syötä koko sähköpostiosoitteesi (esim. [email protected]).
  • Tilin tyyppi: Valitse IMAP tai POP3. Suosittelemme käyttämään IMAPia, sillä se pitää sähköpostisi synkronoituna kaikilla laitteilla.
  • Saapuvan postin palvelin: Syötä palvelimen nimi (esim. mail.domain.com).
  • Lähtevän postin palvelin (SMTP): Käytä samaa palvelimen nimeä kuin saapuvassa postissa.
  • Käyttäjätunnus: Tämä on koko sähköpostiosoitteesi.
  • Salasana: Syötä sähköpostitilisi salasana.

Askel 5: Lisää lisäasetukset

Klikkaa 'Lisäasetukset'. Varmista, että 'Lähtevä palvelin (SMTP)' -kohdassa on valittuna "Palvelimeni vaatii autentikointia".

Askel 6: Viimeistele asetukset ja yhdistä tili

Klikkaa 'OK' ja sen jälkeen 'Seuraava'. Outlook testaa yhteyttä. Jos kaikki meni oikein, saat viestin, että yhteys onnistui. Klikkaa 'Sulje' ja sen jälkeen 'Valmis'.

Onnea! Nyt Plesk sähköpostitilisi pitäisi olla lisättynä Outlookiin ja olet valmis lähettämään sekä vastaanottamaan sähköposteja suoraan tietokoneeltasi. Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset lisäapua, ota yhteyttä tekniseen tukeemme.